Τη στιγμή που όλα γύρω μας ακριβαίνουν και τα έσοδά μας συρρικνώνονται, η ανάγκη να κάνουμε οικονομία είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Η θέρμανση το χειμώνα είναι το μεγαλύτερο έξοδο του κάθε νοικοκυριού. Το πρώτο βήμα για να περιορίσετε την κατανάλωση θερμαντικής ενέργειας είναι να μονώσετε καλά το σπίτι σας. Με την τοποθέτηση ενός συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας λόγω χαμηλότερης κατανάλωσης, με σύντομο χρονικό διάστημα απόσβεσης του κόστους του.

Αν προσθέσουμε και το αισθητικό όφελος από την άμεση ανακαίνιση της όψης των κτιρίων καθώς και το κέρδος που θα έχει μετά την απόσβεση της αρχικής του επένδυσης, τότε σίγουρα υπερκαλύπτουμε τις απαιτήσεις ακόμη και του πιο απαιτητικού καταναλωτή.

Πλεονεκτηματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης

  1. Εξοικονόμηση ενέργειας μέχρι 50% με λιγότερα έξοδα για θέρμανση το χειμώνα και δροσιά το καλοκαίρι.
  2. Προστασία του κτιριακού κελύφους από τις καιρικές καταπονήσεις. Οι ανεξέλεγκτες και απρόοπτες κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν τόσο στην χώρα μας όσο και στον ευρύτερο ευρωπαϊκό χώρο, είναι γνωστές.
  3. Αύξηση της αξίας του κτιρίου
  4. Βελτίωση της ποιότητας ζωής

Τα θερμομονωτικά συστήματα μπορούν να τοποθετηθούν σε όλα τα υποστρώματα και είναι κατάλληλα για καινούρια ή παλιά κτίρια καθώς και για βιομηχανικά κτίρια.Τα θερμομονωμένα κτίρια εξασφαλίζουν εξοικονόμηση ενέργειας έως 50% και συμβάλλουν σε ένα καλύτερο περιβάλλον!

Επικοινωνήστε μαζί μας.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ - ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Θέση: 
25
Επικοινωνία