Μεμβράνες στεγάνωσης

Η στεγανοποίηση με σύνθετες μεμβράνες στεγάνωσης pvc-tpo κυριαρχεί τις τελευταίες δεκαετίες στην Ευρώπη και θεωρείται όχι άδικα ως η κορυφαία λύση στεγανοποίησης σε χώρους όπως δώματα βιομηχανικών και εμπορικών κτιρίων, πισινών, κάτω από την επιφάνεια του εδάφους (στεγανολεκάνες) και σε άλλες κατασκευές.

Χαρακτηριστικά Μεμβρανών PVC

Οι μεμβράνες PVC παράγονται άοπλες ή οπλισμένες  με την μορφή ρολού και σε διαφορετικές διαστάσεις και πάχη.  Η συγκόλληση τους γίνεται με την χρήση θερμού αέρα (θερμοκόλληση) και με την χρήση αρκετών παρελκόμενων . Η σύσταση της μεμβράνης της  επιτρέπει να έχει μεγάλη αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία, στη γήρανση και στις μηχανικές καταπονήσεις.  Διαθέτει επί της ουσίας απεριόριστο χρόνο ζωής!

Η εφαρμογή των μεμβρανών PVC δεν είναι μια εύκολη μέθοδος και θα πρέπει να γίνεται μόνο από εξειδικευμένα συνεργεία για την αποφυγή δυσάρεστων αποτελεσμάτων.

Η εταιρία μας έχει πιστοποιήσεις από τους εγκυροτέρους φορείς έχοντας αναλάβει αρκετά έργα με επιτυχία  με αποτέλεσμα να μπορεί να εγγυηθεί για οποιαδήποτε εργασία.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com