Αντιμετώπιση μούχλας (μύκητες)

ΟΙ μύκητες (μούχλα) σε ένα σπίτι είναι ένα από τα μεγαλύτερα και συνηθέστερα προβλήματα που μπορούν να εμφανιστούν. Αυτό οφείλεται στο ότι τα σπίτια δεν έχουν την απαιτούμενη θερμομόνωση (διαφορά θερμοκρασίας εσωτερικού-εξωτερικού χώρου) καθώς επίσης και από τον μη ικανοποιητικό εξαερισμό του χώρου.

Η άμεση λύση του προβλήματος επιβάλλεται λόγω του ότι οι μύκητες είναι ιδιαίτερα επιβλαβείς για την υγεία μας και ιδιαίτερα σε ανθρώπους που υποφέρουν από αναπνευστικές ασθένειες (άσθμα), βρέφη, ηλικιωμένους και γενικά ανθρώπους με καταπονημένο ανοσοποιητικο. Η λύση του προβλήματος είναι η σωστή θερμομόνωση είτε εξωτερικά είτε εσωτερικά του χώρου. Η θερμομόνωση της οροφής μπορεί να γίνει με μια συμβατική ή ανεστραμμένη μόνωση. Για την εξωτερική θερμομόνωση υπάρχει το σύστημα της θερμοπρόσοψης του κτιρίου ενώ για την εσωτερική θερμομόνωση υπάρχουν συστήματα μικρού πάχους τα οποία θα λύσουν μια για πάντα το πρόβλημα σας. Πριν από οποιαδήποτε προσπάθεια αντιμετώπισης του μύκητα στο σπίτι, καλό θα είναι να γίνει ένας εξειδικευμένος έλεγχος από την εταιρεία μας ώστε να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή λύση.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com